Generic selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Årsmøde Vejrup lokalråd

Af


Formand Hans-Jørn Madsen bød velkommen til 16 fremmødte til årsmødet og Svend Erik Uhd blev valgt til ordstyrer.

Formanden takkede Verner Fogh, som desværre på grund af sygdom måtte træde ud af lokalrådet i løbet af året. Samtidig bød han velkommen til Peter Bertelsen, der som suppleant er trådt ind i lokalrådet.

Formanden orienterede om arbejdet med den nye købmandsbutik, som nu er overtaget af bestyrelsen i Vejrup Invest. Det ser alt sammen ud til at køre efter planen, og i maj skulle alle tilladelser være på plads. Arbejdet har taget meget af lokalrådets energi, men da arbejdet nu er afleveret, er det tid til nye projekter.

Samarbejdet med kommunen skifter nu form, idet lokalrådet ikke længere får selvstændig tid sammen med økonomiudvalget, men må dele tiden og mødeformen med andre lokalråd.

Preben Lind orienterede om arbejdet med køreplanerne, og nu skulle der være god dækning på busdriften til uddannelsesinstitutionerne i Esbjerg.

Erik Stenager orienterede om de arrangementer, som Energigruppen har gennemført sammen med Esbjerg kommune i Energilandsby projektet – herunder energimessen i oktober. Desværre er Per Alnor – projektets tovholder gennem 3 år – færdig med sin opgave her i foråret, og energigruppen må nu arbejde videre på egen hånd.

Vedrørende banen Bramming – Grindsted kunne formanden oplyse, at transportministeren har udtalt, at banen skal nedlægges. Den har i øjeblikket status af “hvilende tilstand” dvs. der ikke køres på banen.

Lokalrådet har også arbejdet med en velkomstpakke – men konceptet er ikke helt klart. Man vil benytte repræsentantskabsmødet i hallen til at en debat om temaet.

Formanden sluttede sin beretning af med at takke Helle og Per Burkal for gratis forplejning til lokalrådsmøderne.

Kasserer Grethe Johannessen fremlagde regnskabet. Lokalrådet har fået et tilskud fra kommunen på 6500 kr. og regnskabet er revideret og godkendt af de valgte revisorer. Saldo på indestående ved udgangen fa 2014 var 27.499,45 kr.

Som afslutning på årsmødet var der brainstorm med både gamle og nye ideer til lokalrådets fortsatte arbejde. Formanden kunne tage en liste med hjem med omkring 15 temaer, som lokalrådet kan tage fat på.

Referent

Niels Peder Regel